Image Image Image Image Image

Ostamme hyväkuntoisia autoja. Ota rohkeasti yhteyttä

Ville Heikkilä
040 705 2729

Paavo Heikkilä
0400 662 900

Tarjoan vaihtoautoa

Jos sinulla on ongelmia lomakkeen täytössä tai haluat tehdä tarjouksen puhelimitse, ota yhteyttä 040 705 2729 / Ville Heikkilä

Vaihtoauton tiedot

Mitä tarkemmat tiedot autostasi annat, sitä paremman tarjouksen voimme sinulle antaa!

Onko autosi jo myynnissä nettiauto.comissa?
KylläEi

Rekisteritunnus

Autosi tekninen arviointi

Ajokilometrit
Varustetiedot
IlmastointiLohkolämmitinSähkökäyttöiset ikkunatVakionopeuden säädinPolttoainekäyttöinen lisälämmitinVetokoukkuXenonvalot
Muita varusteita
Huoltokirja
Viimeinen huolto pvm
Kesärenkaat

Alumiinivanteet
Talvirenkaat

Alumiinivanteet
Sisätilat
Verhoilu ehjäVerhoilu epäsiistiEläinten hajua
Tuulilasi
Jakohihna
Jos hihna, milloin vaihdettu?
Lisätietoja (Vapaamuotoinen kertomus autosi hyvistä/huonoista puolista. Onko autossasi mitään vikaa mikä vaikuttaa ajoneuvosi jälleen myyntiin?)
Onko autossasi rahoitusta jäljellä? Jos on, niin missä yhtiössä ja minkä verran?
Voit lähettää kuvan autostasi

Yhteystietosi

Etunimi
Sukunimi

Henkilötunnus

Puhelinnumero
Sähköposti
Katuosoite
Postitoimipaikka

Postinumero

Tuon auton Auto-Heikkilä Oy:n myymäläänHaluan että auto noudetaan kotioveltani

Hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

Painamalla "Lähetä"-painiketta, vakuutan samalla antamani tiedot oikeaksi.

Myy meille autosi, ota yhteyttä
Takaisin

Takaisin

Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

Auto-Heikkilä Oy ( Y-tunnus 0527155-5 )
Härmäntie 19
62300 Härmä

Yhteyshenkilö

Ville Heikkilä
ville@autoheikkila.fi
Härmäntie 19
62300 Härmä

Mitä henkilötietoja käsittelemme?

Käsittelemme sinusta seuraavia perustietoja asiakassuhteen hoitamiseksi ja markkinointia varten kuten:
nimi
puhelinnumero
sähköpostiosoite
osoite
sosiaaliturvatunnus
Lisäksi käsittelemme luottopäätöshakemuksen yhteydessä
siviilisääty
työsuhteet
ansiotasot
asumismuodot
luottotiedot
Yritystä ja yrityksen yhteyshenkilöitä koskevat tiedot kuten
y-tunnus
yhteyshenkilöiden nimet sekä yhteystiedot;
Mikäli käytät verkkopalveluitamme:
– IP-osoite

Osassa myymälätiloissamme on tallentava kameravalvonta, joten asioidessasi myymälässämme asioinnistasi tallentuu videokuvaa.

Hyväksyessään Auto-Heikkilä Oy:n tietosuojaselosteen luottopäätöshakemuksen yhteydessä ostaja on antanut toimeksiannon Auto-Heikkilä Oy:lle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja aikaisemmista ostajan luotoista luottohakemuksen käsittelyä varten. Näitä tietoja Auto-Heikkilä Oy kysyy Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän teknisen kyselyjärjestelmän avulla järjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä.

Ostaja on antanut suostumuksensa sille, että luotonantajat luovuttavat näitä ostajan luottoja koskevia tietoja.

Ostaja on antanut suostumuksensa myös siihen, että luotonantaja hankkii ja saa luottotietotoimintaa harjoittavilta yhteisöiltä luoton myöntämiseen ja luoton valvontaan liittyviä tietoja sekä Väestörekisterikeskukselta asumiseen, perhesuhteisiin ja kansalaisuuteen liittyviä tietoja.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on

tuotteidemme ja palveluidemme toimittaminen
sopimus- ja muiden lupaustemme ja velvollisuuksiemme täyttäminen,
asiakassuhteemme hoitaminen,
tapahtumien tai tilaisuuksien järjestäminen
Luoton antaminen
Henkilön suostumuksella voidaan tietoja kerätä ja käyttää markkinointitarkoituksiin.

Kenelle luovutamme henkilötietojasi?

Luovutamme henkilötietojasi kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Mikäli palveluun kuuluu tavaroiden kuljetuspalveluja, luovutamme tietoja logistiikkaketjun toimijoille. Mikäli palveluun kuuluu rahoituksen järjestämistä,
luovutamme tietoja Rahoitusyhtiö-yhteistyökumppaneillemme asiakaspalvelun ja luottopäätöksen mahdollistamiseksi.
Auto-Heikkilä Oy ei myy tai muuten luovuta vastikkeellisesti henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle.

Mistä saamme henkilötietosi?

Keräämme henkilötietojasi ensisijaisesti sinulta, kun teet ostoksia tai muutoin asioit Auto-Heikkilä Oy:n myymälässä tai verkkopalvelussamme. Jos edustat mahdollista yritysasiakasta, keräämme tietojasi verkkosivuilta ja muista julkisista lähteistä, messuilta, Asiakastieto Oy:n tarjoamasta yritystietopalvelusta sekä muilta kaupallisilta toimijoilta, jotka tarjoavat tietoa yrityksistä ja heidän edustajiltaan. Mikäli haluat avata meillä tiliasiakkuuden, tarkastamme luottotietosi Suomen Asiakastiedon ylläpitämästä luottotietorekisteristä.

Tietojen säilyttämisaika:

Säilytämme henkilötietoja asiakassuhteen ajan ja kuusi seuraavaa kalenterivuotta tuotteiden tai palvelun laskuttamisvuoden jälkeen. Kirjanpitolain tai muun soveltuvan lain velvoitteista johtuen tietoja voidaan joutua säilyttämään edellä mainittua ajanjaksoa pitempäänkin.
Kameravalvonnan tallenteita säilytetään 1-2 kk tallentamisesta.

Mitä oikeuksia sinulla on?

Sinulla on oikeus pyytää meitä oikaisemaan epätarkat ja virheelliset tiedot ilman aiheetonta viivytystä. Sinulla on lisäksi oikeus saada puutteelliset henkilötiedot täydennettyä toimittamalla meille lisäselvitystä. Sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa henkilötietojen käsittelylle antamansa suostumus, kun henkilötietojasi käsitellään suoramarkkinointia varten.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos katsot, että henkilötietojen käsittelyssä on loukattu tietosuoja-asetukseen perustuvia oikeuksiasi.